Korte coachtrajecten van 3 maanden

Bij een coachingstraject beginnen we met een ontdekkingssessie van 1 uur. Is de persoonlijke ‘klik’ en het vertrouwen aanwezig dan maken we een afspraak voor een coaching traject. Ik werk in korte, effectieve trajecten. Vaak zijn 3 maanden met 6 sessies van 1½ uur genoeg voor voldoende inzicht, verandering en levensverbetering. Je hebt dan iedere maand 2 coachingsessies. In overleg kan van deze frequentie worden afgeweken, b.v. door vakantie of ziekte, waarbij het totale aantal van 6 sessies gelijk blijft. Coachingstrajecten zijn echter in iedere situatie maximaal 4 maanden geldig, gerekend vanaf je eerste coachingsessie. Restitutie van niet afgenomen sessies is niet mogelijk. Je gaat een committent met jezelf aan om het traject af te ronden en jouw coachingsdoel te bereiken. Verwacht je minder coachingsessies nodig te hebben en/of wil je geen traject? Boek dan losse coachingsessies.  

Facturatie en vergoedingen

Voor aanvang van jouw training, cursus of coachingstraject ontvang je een factuur. Het traject start na betaling. Facturen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn opties om de kosten (gedeeltelijk) via andere weg vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via je werkgever. Oriënteer je goed, voordat je een afspraak maakt en download de tips.

Nog even dit…

Mijn life coaching, cursussen en trainingen helpen jou bij je persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit. Ik vind het belangrijk dat je op de juiste plek zit. Coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit en is geen therapie of (vervanging van) psychiatrische hulp. Zoek je hulp bij psychische aandoeningen zoals bijvoorbeeld depressie, trauma’s, angststoornissen of verslavingen? Vraag je huisarts om een doorverwijzing naar een psychotherapeut. Heb je een (dreigende) burn-out of ben je nog herstellend van een burn-out? Voor een coachingstraject is voldoende basisenergie nodig. Herstel eerst van je burn-out en vraag daarvoor je huisarts om een juiste doorverwijzing.  

Gedragscode en Algemene Voorwaarden

Chantal van Weezel – Life Coaching & Training werkt volgens de NOBCO ethische gedragscode (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches). Ik ben gecertificeerd Effortless Coach. Deze opleiding is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) onder nr. 150903-VP-044. Indien je een afspraak maakt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden .

Geschillencommissie

Heb je een klacht of ben je niet tevreden? Bespreek dit dan tijdig, dan vinden we samen een oplossing. Lukt dit niet, dan kun je je klacht voorleggen aan de onafhankelijke landelijke Klachtencommissie van het Effortless Coaching Expertisecentrum in Zutphen.