Werkwijze

Kort coachtraject van 3 maanden

Bij een coachingstraject beginnen we met een ontdekkingssessie van 1 uur. Is de persoonlijke ‘klik’ en het vertrouwen aanwezig dan maken we een afspraak voor een coaching traject. Ik werk in korte, effectieve trajecten. Vaak zijn 3 maanden met 6 sessies van 1½ uur genoeg voor voldoende inzicht, verandering en tools. Je hebt dan iedere maand 2 coachingsessies. In overleg kan van deze frequentie worden afgeweken, b.v. door vakantie of ziekte, waarbij het totale aantal van 6 sessies gelijk blijft. Coachingstrajecten zijn echter in iedere situatie maximaal 4 maanden geldig, gerekend vanaf je eerste coachingsessie. Restitutie van niet afgenomen sessies is niet mogelijk. Verwacht je minder coachingsessies nodig te hebben of wil je geen traject? Boek dan losse coachingsessies.  

Facturatie en vergoedingen

Voor aanvang van jouw training, cursus of coachingstraject ontvang jij of je werkgever een factuur. Het traject start na betaling. Facturen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn opties om de kosten (gedeeltelijk) via andere weg vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via je werkgever. Oriënteer je hier en download de tips.

Wat bied ik niet?

Ik werk verantwoord en vind het belangrijk dat je op de juiste plek zit. Coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit en is geen therapie. Zoek je hulp bij psychische aandoeningen zoals bijvoorbeeld een depressie, trauma’s, angststoornissen of verslaving? Vraag bij deze klachten je huis- of bedrijfsarts om een doorverwijzing naar een psycholoog of psychotherapeut. Als tijdens de ontdekkingssessie duidelijk wordt dat er in jouw situatie meer nodig is dan een coach (ik mag geen diagnoses stellen maar ik herken wel signalen), dan start ik geen coachingstraject maar verwijs ik je door naar je huisarts.

Gedragscode en Algemene Voorwaarden

Kwalitatieve en ethische coaching staat bij mij voorop. Chantal van Weezel – Life Coaching & Training werkt volgens de NOBCO ethische gedragscode (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches). Ik ben gecertificeerd Effortless Coach. Deze HBO+ opleiding is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) onder nr. 211108-EC-070. Indien je een afspraak maakt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Niet tevreden?

Heb je een klacht of ben je niet tevreden? Bespreek dit dan tijdig, dan vinden we samen een oplossing. Lukt dit niet, dan kun je je klacht voorleggen aan de onafhankelijke landelijke Klachtencommissie van het Effortless Coaching Expertisecentrum in Zutphen. Ook ben ik aangesloten bij een door de overheid erkende klachtencommissie, waar je kosteloos terecht kunt.

Maak een afspraak