Werkwijze

Kort coachingstraject

Ik geef korte, effectieve coachingstrajecten. In 3 maanden met 6 sessies (1½ uur) werk je aan bewustwording, persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van jouw eigen mogelijkheden. In overleg kan van de sessie frequentie worden afgeweken, b.v. door vakantie of ziekte, waarbij het totale aantal van 6 sessies gelijk blijft. Coachingstrajecten zijn in iedere situatie maximaal 4 maanden geldig, gerekend vanaf je eerste sessie.  

Facturatie en vergoedingen

Voor aanvang van jouw coachingstraject, training of cursus ontvang jij of je werkgever een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Het traject start na betaling. Facturen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn opties om de kosten (gedeeltelijk) via andere weg vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via je werkgever. Download hier tips voor vergoeding.

Wat bied ik niet?

Ik werk verantwoord en vind het belangrijk dat je op de juiste plek zit. Coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit en is, naast dat ik opgeleid ben om ook therapeutische interventies in de sessies in te zetten, geen therapie voor psychische aandoeningen. Zoek je hulp bij een depressie, trauma, angststoornis, verslaving of iets anders? Vraag dan je huisarts om de juiste doorverwijzing voor hulp. Als tijdens de ontdekkingssessie duidelijk wordt dat er meer nodig is dan een coach (ik mag geen diagnoses stellen maar herken signalen), dan start ik geen coachingstraject maar verwijs ik je door naar je huisarts.

Gedragscode en Algemene Voorwaarden

Kwalitatieve en ethische coaching staat bij mij voorop. Ik werk volgens de NOBCO ethische gedragscode (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches). Ik ben gecertificeerd Effortless Coach. Deze HBO+ opleiding is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) onder nr. 211108-EC-070. Indien je een afspraak maakt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Niet tevreden?

Heb je een klacht of ben je niet tevreden? Bespreek dit dan tijdig, dan vinden we samen een oplossing. Lukt dit niet, dan kun je je klacht voorleggen aan de onafhankelijke landelijke Klachtencommissie van het Effortless Coaching Expertisecentrum in Zutphen.