Hoe coach ik jou?

Jouw eigen antwoorden

Hi, mijn naam is Chantal van Weezel, Life Coach met 18 jaar professionele coaching en training ervaring. In mijn visie is ieder mens van nature creatief, vindingrijk en “heel”. Je hoeft niet ‘gerepareerd’ te worden. Je bent prima in staat om je eigen antwoorden te vinden op de vraagstukken in je leven en je maakt je eigen keuzes. Ik vul niets voor je in, heb geen oordeel. Wat ik je wel kan bieden is naast jou staan en je coachen om je eigen antwoorden te vinden in jezelf. Zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering in je leven geven.

Maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan, gebeurt er iets bijzonders. Je stuit dan plotseling op al je oude remmingen en overtuigingen omdat die onbewust zijn en zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers. Die gaan we met simpele technieken samen transformeren.