Eemklooster, Amersfoort, praktijk locatie

Hoe gaat het met je?

We leven in een complexe, snelle wereld. De meeste mensen hebben veel aan hun hoofd. En de wereld lijkt op dit moment ook geen fijne plek… Wat er ook speelt in jouw werk of privé leven, ik kan je coachen om je doelen ook echt te bereiken.

Balans in brein en zenuwstelsel

Ik coach op basis van de body/mind connectie. Je lichaam en je geest horen bij elkaar en beïnvloeden elkaar. Echt veranderen lukt pas vanuit ontspanning en een gevoel van veiligheid. Naast coaching help ik je daarom om wat vaker je “uitknop” te vinden en met stress om te gaan. En balans in je brein en zenuwstelsel te ontwikkelen via Hartcoherentie (ademhaling en ontspanning) en Mind Eye Power.

Wat levert een coachingstraject op?

Na afloop van jouw coachingstraject ben je bewust van wie jij bent. Je weet waar je persoonlijke kwaliteiten liggen en wat jouw wensen zijn. Ook heb je zicht op wat jou belemmert en zijn die blokkades weggenomen. Je hebt meer zelfvertrouwen. Je ervaart meer innerlijke rust, ruimte, energie, zingeving en inspiratie in je leven.

Bewuster leven

Doordat je bewuster leeft kun je keuzes maken die passen bij wie jij bent en waar jij voldoening uithaalt in jouw leven. Je durft daarin voor jezelf te kiezen. Je leven is positief veranderd naar wat van nature bij jou past.