Is jouw Tera-Mai™ *)  Reiki 1 cursus minstens 3 maanden geleden? En ben je toe aan een nieuwe, spannende stap? Volg dan de Tera-Mai™ Reiki 2 cursus. Je Reiki power en toolkit om met fijnstoffelijke energie te werken wordt sterk vergroot. Reiki 2 is een nieuw spannend avontuur…

Wat kun je met Tera-Mai™ Reiki 2?

Je krijgt weer een energetische afstemming waardoor je meer en krachtigere energie kunt doorgeven. Hierdoor kun je fijnstoffelijke, helende energie (Reiki) sturen onafhankelijk van plaats en tijd. Bijvoorbeeld naar je zus in Amsterdam of je broer in Italië. Of een situatie die nog gaat komen in de toekomst, zoals een sollicitatiegesprek. Maar ook naar situaties in het verleden die nog heling en verwerking nodig hebben. Je kunt met Tera-Mai™ Reiki ook jouw karma (levenslessen) bewust worden en oplossen. Het resultaat daarvan ervaar je in het hier en nu als een helder, opgeruimd gevoel.

Werk met de Reikisymbolen

Je leert stapsgewijs werken met de Tera-Mai™ Reiki symbolen. Deze symbolen (tekens) hebben ieder hun eigen energie en doel. Zoals bijvoorbeeld hulp bij aarding, rugklachten, emotionele, mentale of fysieke klachten, ontspanning,  energetische reiniging en bescherming enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. In deze individuele cursus ga hiermee oefenen.

*) Heb je niet de Tera-Mai™ Reiki 1 variant gedaan maar een andere Reiki variant, dan dien je eerst de Tera-Mai™ Reiki 1 cursus te volgen.


Wat krijg je?

✓ Een privécursus op maat van 3 dagdelen verspreid over 3 weken (totaal 6 uur les plus huiswerkopdrachten)
✓ Tera-Mai™ Reiki 2 initiatie
✓ Uitgebreide cursusreader met theorie
✓ Je oefent met de verschillende Reiki symbolen
✓ Je leert Reiki sturen op afstand
✓ Je leert Reiki sturen naar het verleden, heden en de toekomst
✓ Incl. koffie/thee/water en fruit
✓ Cursuscertificaat 

Deze cursus kan ook online gevolgd worden. Alleen je Tera-Mai™ Reiki 2 initiatie is dan in de praktijk in Amersfoort.