Reiki 2 cursus

Meer doen met Reiki

Is jouw afgeronde Tera-Mai™ Reiki 1 cursus minimaal 3 maanden geleden? Ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je meer doen met Reiki? Dan kun je de Tera-Mai™ Reiki 2 cursus volgen. Het ontwikkelingsproces wat daarmee start, verhoogt je spiritueel bewustzijn en energetische frequentie. Reiki 2 is een nieuw avontuur. Je krijgt eindeloze mogelijkheden om te werken met helende energie. Met inzet van de Reiki symbolen en ook op afstand en in de tijd.  

Reiki sturen op afstand

Je krijgt net als bij Reiki 1 een energetische afstemming, waardoor je meer energie kunt doorgeven. Hierna leer je om Reiki te sturen op afstand- onafhankelijk van plaats en tijd. Het maakt niet meer uit of iemand in dezelfde ruimte is. Je stuurt bijvoorbeeld Reiki naar je zus in Amsterdam of je broer in Italië. 

Dit klinkt wonderlijker dan het in de realiteit is. Reiki gaat uit van principes uit de kwantumfysica. Deze heeft ontdekt dat alles bestaat uit miniscule, stromende energiedeeltjes. Deze fijnstoffelijke energie heeft, ongeacht onderlinge afstand, een directe invloed op elkaar. Plaats en tijd bestaan in de kern niet. Alles wat wij als mens ervaren, is verbonden met elkaar en één. We zijn dus heel diep met elkaar verbonden. Reiki 2 geeft jouw spirituele ontwikkeling en bewustzijn een grote impuls!

Reikisymbolen

Wat gaan we concreet doen? Je leert tijdens de Reiki 2 cursus stapsgewijs te werken met de Tera-Mai™ Reiki symbolen. Deze tekens hebben ieder hun eigen energie en werking. Een belangrijk symbool is bijvoorbeeld het afstandssymbool, waardoor je energie op afstand kunt sturen. De symbolen kunnen helend werken bij bijvoorbeeld behoefte aan ontspanning, meer energie, last hebben van piekeren, slaapproblemen, loslaten en acceptatie, vermoeidheid, aarding, rugklachten, heling bij emotionele, mentale en/of fysieke klachten, energetische reiniging en bescherming of het verkrijgen van inzicht in een situatie of vraagstuk. In deze cursus oefen je aan de hand van voorbeelden uit jouw eigen leven. Zo kun je direct het effect ervaren.

 

reikicursus amersfoort chantal van weezel

Werken in de tijd

Je leert om Reiki te sturen naar een situatie die nog gaat komen in de toekomst, waar je ‘het beste’ uit wilt halen. Zoals een sollicitatiegesprek, het vinden van een nieuw huis of een relatie. Maar je kunt ook Reiki sturen naar situaties in het verleden die nog heling en verwerking nodig hebben. Denk aan een vervelende ervaring die je hebt gehad. Of een relatie die je maar niet los kunt laten. Of bepaald gedrag of een beperkende overtuiging over jezelf. 

*) Heb je niet de Tera-Mai™ Reiki 1 variant gedaan maar een andere Reiki variant? Dan dien je eerst de Tera-Mai™ Reiki 1 cursus te volgen.


Wat krijg je?

Een inspirerende cursus van 2 dagdelen. Tussendoor oefen je thuis, ± 30 min. per dag.
Klein groepje (4 deelnemers) of een privé cursus
Tera-Mai™ Reiki 2 initiatie
Cursusreader met theorie en richtlijnen
Je oefent met de Tera-Mai™ Reiki symbolen
Je leert Reiki sturen naar iemand op afstand  
Je leert Reiki sturen naar het verleden en de toekomst
Incl. koffie, thee en cursuscertificaat (bij 100% deelname)

Cursusdata Tera-Mai™ Reiki 2

  • Zondag 2 en 9 juni van 10.00-13.00 uur, laatste plaats vrij
  • Zondag 21 en 28 juli van 10.00-13.00 uur, 4 plaatsen vrij

De groepscursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Wil je liever een privé cursus? Neem contact op voor cursusdata op maat.

© 2013-2024 Chantal van Weezel – Life Coaching & Training | Persoonlijke ontwikkeling & bewustwording op natuurlijke wijze | Tel. 06 28250800