Reiki 2 cursus

Vergroot je Reiki technieken

Is jouw Tera-Mai™ * Reiki 1 cursus ten minste 3 maanden geleden? Ben je toe aan een nieuwe stap en wil je meer ervaren en leren met Reiki? Dan kun je de Tera-Mai™ Reiki 2 cursus volgen. Het ontwikkelingsproces wat daarmee gepaard gaat, verhoogt je spiritueel bewustzijn en energetische frequentie. Reiki 2 is een nieuw, spannend avontuur. Met eindeloze mogelijkheden om te werken met helende energie!

Wat kun je met Tera-Mai™ Reiki 2?

Je krijgt net als in Reiki 1 een energetische afstemming (initiatie), waardoor je meer en krachtiger energie kunt doorgeven. Hierdoor kun je fijnstoffelijke, helende energie (Reiki) sturen onafhankelijk van plaats en tijd. Het maakt niet meer uit of iemand in dezelfde ruimte is. Je stuurt bijvoorbeeld Reiki naar je zus in Amsterdam of je broer in Italië. Of een situatie die nog gaat komen in de toekomst, waar je ‘het beste’ uit wilt halen. Zoals een sollicitatiegesprek of een nieuw huis of een relatie. Maar ook naar situaties in het verleden die nog heling en verwerking nodig hebben. Je kunt daarnaast met Tera-Mai™ Reiki jouw karma (levenslessen) bewust worden en oplossen. Het resultaat daarvan ervaar je in het hier en nu als een helder, opgeruimd gevoel. En het niet langer voortdurend aantrekken van dezelfde situaties en mensen in jouw leven.

Reikisymbolen

Je leert stapsgewijs te werken met de Tera-Mai™ Reiki symbolen. Deze symbolen (tekens) hebben ieder hun eigen energie en werking. Ze kunnen helend werken bij bijvoorbeeld behoefte aan ontspanning, meer energie, last hebben van piekeren, slaapproblemen, loslaten en acceptatie, vermoeidheid, aarding, rugklachten, heling bij emotionele, mentale en/of fysieke klachten, energetische reiniging en bescherming of het verkrijgen van inzicht in een situatie of vraagstuk. In deze cursus oefen je aan de hand van voorbeelden uit jouw eigen leven, zodat je direct het effect kunt ervaren.

*) Heb je niet de Tera-Mai™ Reiki 1 variant gedaan maar een andere Reiki variant? Dan dien je eerst de Tera-Mai™ Reiki 1 cursus te volgen.


Wat krijg je?

✓  Een praktische, inspirerende cursus van 2 dagdelen van een Tera-Mai™ Reiki Master met 24 jaar ervaring met energiewerk
✓  Klein persoonlijk groepje of een privé cursus
✓  Tera-Mai™ Reiki 2 initiatie

✓  Uitgebreide cursusreader met theorie, tips en richtlijnen
✓ Je oefent met de 12 verschillende Tera-Mai™ Reiki symbolen
✓ Je leert Reiki sturen naar iemand op afstand (met toestemming)
✓ Je leert Reiki sturen naar het verleden, heden en de toekomst

✓  Incl. koffie en thee 
✓  Cursuscertificaat bij 100% aanwezigheid

Cursusdata Tera-Mai™ Reiki 2

 * 12 & 19 november van 10.00-13.00 uur, groepscursus, laatste plaats vrij.