Reiki 2 cursus

Vergroot je Reiki toolkit

Is jouw Tera-Mai™ * Reiki 1 cursus minstens 3 maanden geleden? En ben je toe aan een nieuwe stap? Volg dan de Tera-Mai™ Reiki 2 cursus. Je Reiki power en toolkit om met fijnstoffelijke energie te werken wordt sterk vergroot. Door het ontwikkelingsproces wat daarmee gepaard gaat, word jouw spiritueel bewustzijn en energetische frequentie verhoogd. Reiki 2 is een nieuw, spannend avontuur.

Wat kun je met Tera-Mai™ Reiki 2?

Je krijgt weer een energetische afstemming(initiatie) waardoor je meer en krachtiger energie kunt doorgeven. Hierdoor kun je fijnstoffelijke, helende energie (Reiki) sturen onafhankelijk van plaats en tijd. Bijvoorbeeld naar je zus in Amsterdam of je broer in Italië. Of een situatie die nog gaat komen in de toekomst waar je het beste uit wilt halen, zoals een sollicitatiegesprek of een nieuw huis. Maar ook naar situaties in het verleden die nog heling en verwerking nodig hebben. Je kunt daarnaast met Tera-Mai™ Reiki jouw karma (levenslessen) bewust worden en oplossen. Het resultaat daarvan ervaar je in het hier en nu als een helder, opgeruimd gevoel en het niet langer aantrekken van betreffende situaties en mensen in jouw leven.

Reikisymbolen

Je leert stapsgewijs te werken met de Tera-Mai™ Reiki symbolen. Deze symbolen (tekens) hebben ieder hun eigen energie en doel. Zoals bijvoorbeeld hulp bij ontspanning, piekeren, slaapproblemen, loslaten en acceptatie, vermoeidheid, aarding, rugklachten, heling bij emotionele, mentale en/of fysieke klachten, energetische reiniging en bescherming, inzicht, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. In deze cursus oefen je aan de hand van voorbeelden uit jouw leven, zodat je direct het effect kunt ervaren.

*) Heb je niet de Tera-Mai™ Reiki 1 variant gedaan maar een andere Reiki variant, dan dien je eerst de Tera-Mai™ Reiki 1 cursus te volgen.


Wat krijg je?

✓ Een praktische, inspirerende cursus van 2 dagdelen verspreid over 1 week (totaal 5 uur les plus huiswerkopdrachten)
✓ Klein groepje van 3 deelnemers of een privécursus
✓ Tera-Mai™ Reiki 2 initiatie

✓ Uitgebreide cursusreader met theorie en richtlijnen
✓ Je oefent met de 12 verschillende Tera-Mai™ Reiki symbolen
✓ Je leert Reiki sturen naar iemand op afstand, b.v. je broer in het buitenland
✓ Je leert Reiki sturen naar het verleden, heden en de toekomst

✓ Incl. koffie/thee/water 
✓ Cursuscertificaat bij 100% fysieke aanwezigheid

Cursusdata

  • 29 januari 10.00-12.30 uur en 5 februari 10.00-12.30 uur – laatste 2 plaatsen vrij!