Sanjeevini (healing with prayers) is een systeem voor energiewerk uit India. Het is ontwikkeld door (wijlen) Poonam Nagpal. Het werkt op een fijnstoffelijk veel subtieler niveau dan Tera-Mai™ Reiki. Sanjeevini is een prachtige aanvulling op iedere methodiek of ‘practice’ (zoals bijvoorbeeld meditatie of yoga) om je bewustzijn, zelfherstellend vermogen en Licht energie te versterken.

 

Sanjeevini bestaat uit 324 kaarten met de negenbladige lotus als basispatroon (60 lichaamsdeelkaarten en 264 ziektekaarten) waarin volgens nauwkeurige instructies een bepaalde streepjescode werd ingebracht. Hiermee maak je heel eenvoudig, samen met persoonlijk gebed en intentie, een remedie om bepaalde klachten te helpen genezen.

In deze korte workshop leer je hoe je dit mooie systeem aan kunt wenden voor heling en ondersteuning van jezelf en jouw dierbaren. Na deze workshop kun je direct thuis aan de slag! De workshop is inclusief materialen om je eigen Sanjeevini’s te maken (globules, bewaarmap), reader, koffie/thee en water.

Op aanvraag in klein groepsverband van max. 4 personen of in een individuele cursus.