Over

Chantal van Weezel - Wandelcoach in Amersfoort & Soest

Wie ben ik? Mijn pad

Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’. Ik was al heel jong geïnteresseerd in het leven zelf (“Wie ben ik?”). En wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast mijn hbo-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH, 1999), in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Vanaf 2005 had ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag. Inmiddels werk ik 22 jaar in het sociaalmaatschappelijke veld, waarvan de laatste 18 jaar als zelfstandig professioneel coach en trainer.

Natuurmens

Ik voel me thuis in de natuur, vooral bij de zee. En ik hou van schrijven, wandelen en reizen en woonde daarom een paar jaar in de Canadese wildernis. Op de bovenste foto zie je me wandelen in Nieuw-Zeeland. Die ruige natuur, prachtig!  

Intuïtie als kompas

Mijn levenservaring breng ik mee in mijn coaching. Leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk… wel vaak vernieuwend en pionierend. Mijn intuïtie is mijn kompas. Het leven zelf en de natuur is mijn grootste leermeester. Ik ben nooit ‘klaar’ en blijf leren en mij verwonderen.

Opleiding

De basis om mensen van alle leeftijden te begeleiden is mijn 4-jarige hbo SPH studie. Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd en ervaren:

 Natuur Coach (2010)
Effortless Coach (2016)
✓ Mind Eye Power Practitioner (2016)
✓ Rots & Water Weerbaarheid Trainer (2015)
Coach Kinderbrein & Bewegen (2019)
Tera-Mai™ Reiki Master (2002)

Alles mag er zijn

In mijn coaching vind je rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzicht, bewustzijn en verandering van perspectief, zodat je stappen kunt zetten. Als coach ben ik een procesbegeleider. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar we tot de kern komen. Ik nodig je van harte uit om persoonlijk kennis te maken.