Over

De professionele basis om mensen van alle leeftijden te begeleiden legde ik in 1999 met mijn SPH studie. Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd en ervaren:

 Natuurcoach (2010)
Effortless Coach (2016)
✓ Mind Eye Power Practitioner (2016)
✓ Rots & Water Weerbaarheidstrainer (2015)
Coach Kinderbrein & Bewegen (2019)
Tera-Mai™ Reiki Master & Practitioner (2002)

Mijn pad

Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’. Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf (“Wie ben ik?”) en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me daarom, naast mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Natuur

Ik hou van de natuur (vooral zee), onze biologische moestuin, muziek van Einaudi, boeken van Adyashanti, schrijven, wandelen en reizen en woonde daarom een tijdje in de Canadese wildernis. Op de bovenste foto zie je me ‘hiking’ in Nieuw-Zeeland, prachtig! Mijn uitdagingen in het leven hebben vooral te maken gehad met ziek worden (en weer herstellen) op jonge leeftijd. Het ziek worden heeft me nooit belet om keuzes te maken en mijn hart en eigen weg te blijven volgen. Ik zou juist zeggen: in tegendeel. Ook al moest ik er daarna soms een tijdje van bijkomen 😉

Credo

Ik heb dus veel levenservaring wat ik meebreng in 18 jaar professionele coaching en training ervaring. Leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk, wel vaak vernieuwend en pionierend. Vroeger was mijn credo altijd: “ik wil reizen en in mijzelf wonen”. Mijn intuïtie is inmiddels loepzuiver en ik voel me steeds meer thuis in mezelf, waar ik ook ben op de wereld. Het leven zelf en de natuur blijft mijn grootste leermeester. Ik ben nooit ‘klaar’ en blijf me verwonderen…

Alles mag er zijn

In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag. Naast volwassenen coach ik ook kinderen. In mijn coaching vind je rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht, bewustzijn en verandering van perspectief, zodat jij stappen kunt zetten. Als coach ben ik empathisch en procesbegeleider. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar ik samen met jou tot de kern kom. Dit is wat anderen zeggen over hun coachingstraject of training en wat het hen opleverde.