Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Chantal van Weezel. Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’. Ik heb veel levenservaring wat ik als meebreng in 17 jaar professionele coachingservaring. Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik hou van de natuur, de zee, wandelen en reizen en woonde daarom een tijdje in Canada. Op de foto hierboven zie je me ‘hiking’ in Nieuw-Zeeland, weer heel anders wat betreft landschap en sfeer.

Alles mag er zijn, anders was het er niet

Mijn leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk, wel vaak vernieuwend en pionierend. Het leven zelf en de natuur blijft mijn grootste leermeester.

Rust, warmte en vertrouwen

In mijn coaching vind je rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en verandering van perspectief, zodat je stappen kunt zetten. Als coach ben ik empathisch en procesbegeleider, niet sturend. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar ik samen met jou tot de kern kom. Dit is wat anderen zeggen over hun coachingstraject of training en wat het hen opleverde.

Opleidingen

In 1999 ben ik afgestudeerd als HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH). Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd en ervaren Natuurcoach, Effortless Coach, Mind Eye Power Practitioner, Rots & Water Weerbaarheidstrainer en Tera-Mai™ Reiki Master. In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag. Naast volwassenen coach ik ook kinderen. Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit maar ook zonder HSP ben je natuurlijk van harte welkom.

Neem die eerste stap, stuur een bericht en ik ontmoet je graag!

Het pad ontstaat bij de eerste stap...