Over

Mijn pad

Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’. Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf (“Wie ben ik?”) en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me daarom, naast mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag.

Natuur

Ik hou van de natuur (vooral zee), schrijven, wandelen en reizen en woonde daarom een tijdje in de Canadese wildernis. Op de bovenste foto zie je me ‘hiking’ in Nieuw-Zeeland, prachtig!  

Levenservaring

Mijn levenservaring breng ik mee in 18 jaar professionele coaching en training ervaring. Leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk, wel vaak vernieuwend en pionierend. Vroeger was mijn credo altijd: “ik wil reizen en in mijzelf wonen”. Mijn intuïtie is mijn kompas en ik voel me steeds meer thuis in mezelf, waar ik ook ben op de wereld. Het leven zelf en de natuur blijft mijn grootste leermeester. Ik ben nooit ‘klaar’ en blijf me verwonderen…

Opleidingen

De professionele basis om mensen van alle leeftijden te begeleiden legde ik in 1999 met mijn SPH studie. Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd en ervaren:

 Natuurcoach (2010)
Effortless Coach (2016)
✓ Mind Eye Power Practitioner (2016)
✓ Rots & Water Weerbaarheidstrainer (2015)
Coach Kinderbrein & Bewegen (2019)
Tera-Mai™ Reiki Master (2002)

Alles mag er zijn

In mijn coaching vind je rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzicht, bewustzijn en verandering van perspectief, zodat je stappen kunt zetten. Als coach ben ik een procesbegeleider. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar we tot de kern komen. Ik nodig je van harte uit om persoonlijk kennis te maken.