Over Chantal van Weezel

“Alles mag er zijn- anders was het er niet”

 

Achtergrond  
In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH). Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd Natuurcoach, Effortless Coach, Mind Eye Power Practitioner, Rots & Water Weerbaarheidstrainer en Tera-Mai™ Reiki Master (details: LinkedIn).

In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag. Naast volwassenen werk ik ook met kinderen. Ik blijf mezelf ontwikkelen via een intervisiegroep met vakgenoten, een coach voor mezelf, bijscholing, lezingen en vakliteratuur.

Wat beweegt mensen?
Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’. Ik heb veel levenservaring wat ik meebreng in 16 jaar professionele coachingservaring. Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast een hulpverleningsstudie, in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik hou van de natuur, de zee, wandelen en reizen en woonde daarom een paar jaar in Canada. Ook nu in Nederland vind je me vaak in de natuur. Mijn leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk maar vaak vernieuwend en pionierend. Het leven zelf blijft mijn grootste leermeester.

Rust, warmte en vertrouwen 
Ik combineer in mijn coaching & training reguliere vaardigheden met mijn sterke intuïtie en hoogsensitiviteit. In mijn coaching schep ik een sfeer van rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en verandering van perspectief. Als coach ben ik empathisch en procesbegeleider, niet sturend. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar ik samen met jou tot de kern kom.

Dit is wat anderen zeggen over hun coachingstraject of training en wat het hen opleverde. Neem die eerste stap, stuur me een bericht en ik ontmoet je graag.