Over

Chantal van Weezel Wandelcoach HSP coach Reiki Amersfoort
Chantal van Weezel - Wandelcoach in Amersfoort & Soest

Mijn eigen pad

Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’.

Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf en stelde veel vragen, zoals: “Wie ben ik?”. Ook vond en vind ik het heel interessant wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast mijn hbo-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH, 1999), in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag. Inmiddels werk ik 23 jaar in het sociaalmaatschappelijke veld, waarvan de laatste 19 jaar als zelfstandig professioneel coach en trainer.

Natuurmens

Ik voel me thuis in de natuur, vooral bij zee. En ik hou van schrijven, wandelen en reizen en woonde daarom een paar jaar in de Canadese wildernis. Op de bovenste foto zie je me wandelen in Nieuw-Zeeland. Die ruige natuur, prachtig!  

Intuïtie als kompas

Mijn levenservaring breng ik mee in mijn coaching. Leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk… wel vaak vernieuwend en pionierend. Mijn intuïtie is mijn kompas, wat ik altijd bij me heb. Het leven zelf en de natuur is mijn grootste leermeester. Ik ben nooit ‘klaar’ met leren en blijf mij verwonderen.

Opleidingen

De basis om mensen van alle leeftijden te begeleiden is mijn 4-jarige hbo SPH studie. Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd en ervaren:

 Natuur Coach (2010)
Effortless Coach (2016)
✓ Mind Eye Power Practitioner (2016)
✓ Rots & Water Weerbaarheid Trainer (2015)
Coach Kinderbrein & Bewegen (2019)
Tera-Mai™ Reiki Master (2002)

Alles mag er zijn

In mijn coaching vind je rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzicht, bewustzijn en verandering van perspectief, zodat je stappen kunt zetten.

Als coach ben ik een soort reisbegeleider. Maar jij bepaalt, waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar we tot de kern komen. Ik nodig je van harte uit om persoonlijk kennis te maken.

© 2013-2024 Chantal van Weezel – Life Coaching & Training | Persoonlijke ontwikkeling & bewustwording op natuurlijke wijze | Tel. 06 28250800