Innerlijk zien

Intuïtie is het zachte maar volhardende stemmetje in jezelf. Dat zonder na te denken, of gebruik te maken van je 5 zintuigen, vertelt wat goed voor jou is. Of wat ‘waar’ is. Deze stem wordt helaas vaak overschreeuwd door het verstand, je emoties of de mening van anderen. En wat dacht je van het meningencircus op socialmedia? We leven in een tijd dat het heel ‘normaal’ is dat jan en alleman zijn mening, vaak zeer stellig, on line ventileert. Ben je je ervan bewust, dat dit ook iets met jou doet?

Innerlijk gevoel

Een belangrijke reden dat veel mensen niet kunnen luisteren naar hun intuïtie is dat ze van jongs af aan geleerd hebben (geconditioneerd zijn) te luisteren naar externe autoriteiten: je ouders, de leraren, oudere broers, zussen, leeftijdsgenoten, je baas, de spirituele ‘goeroe’ enz. Of de regels van je kerk of religie. En vergeet niet je vrienden… of zelfs Google! Hiermee leer je af naar jouw eigen, innerlijke gevoel (intuïtie) te luisteren.

Vertrouw op je innerlijke leraar

We gaan daardoor geloven dat de oplossingen en ‘antwoorden’ ergens buiten ons liggen, in plaats van in onszelf. En ons hele leven blijven we naar anderen kijken… We denken dat een ander beter dan wijzelf, weet wat bij ons past. We leren onszelf en ons diepste gevoel, onze eigen innerlijke autoriteit te wantrouwen. Vroeg of laat echter, moeten we ervaren dat alleen onze eigen innerlijke wijsheid ons kan vertellen, wat werkelijk bij ons past. En wat onze Waarheid is. We moeten leren vertrouwen op onze eigen ‘innerlijke leraar’ die met ons communiceert via onze ingevingen oftewel: onze intuïtie. In het Latijn betekent intuïtie: innerlijk zien. Kom je dichterbij je intuïtie, kom je dichterbij jezelf!

Inspirerende training

Volg nu deze inspirerende training met praktische opdrachten en veel onderlinge uitwisseling.

Gemiddeld waarderingscijfer van voorgaande cursisten (vanaf 2007): een 8.7. Wat zeggen zij?

 “Vier bijzondere avonden maakten dat ik me beter bewust ben van mijn intuïtie en hoe ik daar meer mijn kracht van kan maken. Dankjewel Chantal! Dankjewel mede cursisten!” ~ Rachel

“Er was een prettige sfeer (in de cursus), fijn om de reader te hebben als naslagwerk, fijn om op mezelf te vertrouwen- bevestiging dat dat màg!” ~ Renate

“Erg interessant. Ik heb geleerd me beter af te sluiten voor lastige mensen” ~ Yvonne

MEER ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Inhoud training

Tijdens deze Basistraining Intuïtieve Ontwikkeling leer en ervaar je in 4 avonden wat intuïtie is. We werken in een kleine, rustige groep van max. 8 deelnemers (Corona proof met open raam). Samen gaan we met allerlei inspirerende, praktische werkvormen aan de slag. En op ontdekkingsreis naar jouw intuïtie! Onderwerpen: Wat is intuïtie? Hoe herken je het? Wat is het verschil met emoties en ratio? Wat heb je eraan in je dagelijks leven? Het voordeel van HSP zijn. Stil worden en naar binnen gaan met behulp van ademkracht en geleide meditaties. Wat is fijnstoffelijke energie? Energie leren voelen in je handen. Het aurasysteem en chakra’s. Het belang van een goede aarding. Energiekoorden en communicatie tussen mensen, hoe dit ons beïnvloedt en wat je er positief aan kunt veranderen.

Trainingsdata 2022

De eerstvolgende training start in het najaar op de dinsdagavond van 19.30-21.30 uur. Locatie: in het Eemklooster in Amersfoort. Deze cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen en is vol bij 8 personen. Meld je nu aan om je plek zeker te stellen.

Op aanvraag van minimaal 4 personen kan deze training ook met data op maat worden ingepland.