Innerlijk zien

Intuïtie is het zachte maar volhardende stemmetje in jezelf. Dat zonder na te denken, of gebruik te maken van je 5 zintuigen, vertelt wat goed voor jou is. Of wat ‘waar’ is. Deze stem wordt helaas vaak overschreeuwd door het verstand, je emoties of de mening van anderen. En wat dacht je van het meningencircus op social media? We leven in een tijd dat het heel ‘normaal’ is dat jan en alleman zijn mening, vaak zeer stellig, on line ventileert. Ben je je ervan bewust, dat dit ook iets met jou doet?

Innerlijk gevoel

Een belangrijke reden dat veel mensen niet kunnen luisteren naar hun intuïtie is dat ze van jongs af aan geleerd hebben (geconditioneerd zijn) te luisteren naar externe autoriteiten: je ouders, de leraren, oudere broers, zussen, leeftijdsgenoten, je baas, de spirituele ‘goeroe’ enz. Of de regels van je kerk of religie. En vergeet niet je vrienden… of zelfs Google! Hiermee leer je af naar jouw eigen, innerlijke gevoel (intuïtie) te luisteren.

Vertrouw op je innerlijke leraar

We gaan daardoor geloven dat de oplossingen en ‘antwoorden’ ergens buiten ons liggen, in plaats van in onszelf. En ons hele leven blijven we naar anderen kijken… We denken dat een ander beter dan wijzelf, weet wat bij ons past. We leren onszelf en ons diepste gevoel, onze eigen innerlijke autoriteit te wantrouwen. Vroeg of laat echter, moeten we ervaren dat alleen onze eigen innerlijke wijsheid ons kan vertellen, wat werkelijk bij ons past. En wat onze Waarheid is. We moeten leren vertrouwen op onze eigen ‘innerlijke leraar’ die met ons communiceert via onze ingevingen oftewel: onze intuïtie. In het Latijn betekent intuïtie: innerlijk zien. Kom je dichterbij je intuïtie, kom je dichterbij jezelf!

Inspirerende cursus

Volg nu deze inspirerende basiscursus met praktische opdrachten en veel onderlinge uitwisseling. Gemiddeld waarderingscijfer van de cursisten: een 8.7.

Enkele citaten:

“Het belangrijkste wat ik heb geleerd is het deel over de chakra’s en ik om kan gaan met energieverbindingen. De hele materie was vrij nieuw voor mij maar heeft heel erg mijn interesse gewekt”. ~ Loes

“Erg interessant. Ik heb geleerd me beter af te sluiten voor lastige mensen” ~ Yvonne

Tijdens de Basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling leer je in 4 avonden (2 uur per keer) wat intuïtie is. We werken in een kleine rustige groep van max. 6 deelnemers (Corona proof met afstand en open raam). Samen gaan we met allerlei inspirerende, praktische werkvormen aan de slag. Onderwerpen: Wat is intuïtie? Hoe herken je het? Wat is het verschil met emoties en ratio? Wat heb je eraan in je dagelijks leven? Wat is fijnstoffelijke energie? Energie leren voelen in je handen. Het aurasysteem en chakra’s. Het belang van een goede aarding. Energiekoorden en communicatie tussen mensen en wat je ermee kunt doen.

MEER ERVARINGEN VAN OUD-CURSISTEN

Cursusdata 2021:

De eerstvolgende training start 21 sept., vervolg: 28 september, 5 en 12 okt. op de dinsdagavond van 19.30-21.30 uur in het Eemklooster in Amersfoort. Deze cursus is vol, aanmelden is niet meer mogelijk.