Geef jij ook een Reiki Master / Reiki 3 opleiding?

Ja, vanaf 2005 geef ik op aanvraag ook een Tera-Mai™ Reiki Master (leraar) opleiding aan mensen die diep van binnen de roep voelen om Master te worden in Reiki. Deze opleiding is opgedeeld in Tera-Mai™ Reiki 3A, waarbij je de Master initiatie en onderricht ontvangt uitsluitend voor je eigen (spirituele) beoefening en persoonlijke ontwikkeling en/of het Tera-Mai™ Reiki Reiki 3B gedeelte, waarbij je daarnaast ook leert om Tera-Mai™ Reiki Reikicursussen te geven (incl. mensen initiëren, een energetisch ritueel), cursisten leert begeleiden/coachen en jouw eigen zelfstandige Reiki praktijk opzet. De Tera-Mai™ Reiki Master opleiding is altijd een individueel en op maat gemaakt opleidingstraject, zodat er alle tijd een aandacht is voor verdieping en ontwikkeling van jouw leerproces.

Voorwaarde om de opleiding te volgen is dat je tenminste 1 jaar Tera-Mai™ Reiki hebt beoefend en we in een persoonlijk gesprek allebei een “ja” voelen. Reiki Master zijn ‘doe je er niet eventjes parttime bij’ maar vraagt veel verantwoordelijkheidsgevoel, het aangaan (“masteren”) van jouw persoonlijke ontwikkelingslessen, jezelf emotioneel kunnen dragen, anderen kunnen coachen en begeleiden in de Reiki cursussen die je geeft en het wordt, last but not least, een bescheiden maar krachtig aspect van jouw Zijn. Met, in mijn ervaring, de beste werkgever die er bestaat 😉

De opleidingsduur is 6 maanden waarbij we elkaar elke maand een dagdeel zien en een aspect van het Tera-Mai™ Reiki Masterschap oefenen. Tussentijds houden we uiteraard contact.