Geef jij ook een Reiki Master / Reiki 3 opleiding?

Ja, vanaf 2005 geef ik op individuele aanvraag ook een Tera-Mai™ Reiki Master (leraar) opleiding aan mensen die van binnen de roep voelen om Master te worden in Reiki. De opleiding is opgedeeld in Tera-Mai™ Reiki 3A, waarbij je de Master initiatie en onderricht ontvangt uitsluitend voor je eigen (spirituele) beoefening en persoonlijke ontwikkeling en/of het Tera-Mai™ Reiki Reiki 3B gedeelte, waarbij je daarnaast ook leert om Tera-Mai™ Reikicursussen te geven (mensen initiëren), cursisten leert coachen en jouw eigen zelfstandige Reiki praktijk opzet. De Tera-Mai™ Reiki Master opleiding is altijd een individueel en op maat gemaakt opleidingstraject, zodat er tijd een aandacht is voor verdieping en ontwikkeling van jouw leerproces.

Voorwaarde om de opleiding te volgen is dat je tenminste 1 jaar Tera-Mai™ Reiki hebt beoefend en we in een persoonlijk gesprek allebei een “ja” voelen. Reiki Master zijn ‘doe je er niet eventjes parttime bij’ maar vraagt verantwoordelijkheidsgevoel, het aangaan van jouw persoonlijke levenslessen, jezelf emotioneel kunnen dragen en anderen kunnen coachen in de Reiki cursussen die je geeft. Het wordt, last but not least, een bescheiden maar krachtig aspect van jouw Zijn. Met het universum als beste werkgever die er bestaat 😉

De opleidingsduur is 6 maanden waarbij we elkaar elke maand een dagdeel zien en een aspect van het Tera-Mai™ Reiki Masterschap oefenen. Tussentijds houden we uiteraard contact.