Gratis ontdekkingssessie

Kennismaken

Een coach inzetten doe je niet zomaar. Dat vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal vertellen is moedig en een grote stap. Je maakt een belangrijke investering in je persoonlijke ontwikkeling, waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject van 3 maanden? Dan maken we natuurlijk eerst rustig kennis met elkaar. Deze Ontdekkingssessie, een volwaardig coachgesprek van 1 uur, bied ik je graag kosteloos en vrijblijvend aan.

Waar zoek je coaching voor?

We kijken in dit gesprek naar wat je graag wilt bereiken in je leven en wat niet lukt. Om wat voor reden dan ook. Je vertelt waar je coaching voor zoekt en samen zoeken we uit wat je belemmert. Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Waar voel je je prettig bij? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik oordeel niet en ik vul niets voor je in. Alle coachvragen zijn welkom. Mijn expertise is:

✓ omgaan met (mogelijke) hoogsensitiviteit (HSP), HSP-coachingstraject in de natuur
✓ een goede werk/privé balans
✓ omgaan met stress en vermoeidheid, burn-out preventie
✓ keuzes maken
✓ rouwverwerking
✓ weerbaarheid en zelfvertrouwen
✓ grenzen voelen en stellen
✓ zingeving en spirituele ontwikkeling

in de vorm van wandel- en natuurcoaching.

Doorbraak

We gaan in dit eerste gesprek op ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt. En wat het waard zou zijn, om daar een doorbraak in te maken. Je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen. Na dit gesprek heb je persoonlijk kennis kunnen maken met mij als coach. Je zit na dit gesprek nergens aan vast. Als de wederzijdse klik aanwezig is, kunnen we een coachingstraject plannen. Je hebt dan gedurende 3 maanden 2 coachingsessies per maand (1,5 uur per sessie), waarin je aan jouw coachingsdoel werkt. Ik werk in opdracht van bedrijven (werkgever financiert het traject) en voor particulieren.

Voor wie?

Voor iedereen (18+) die een coachingstraject van 3 maanden overweegt. Goed om van tevoren te weten: coaching helpt bij persoonlijke ontwikkeling en is niet hetzelfde als therapie. Je Ontdekkingssessie is mogelijk op de Soesterduinen (Soest), binnen in het Eemklooster (Amersfoort) of online. Welkom!

Ja, ik wil een Ontdekkingssessie!

  Naam *

  E-mail *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Aanvraag of bericht *

  Welkom!