Ontdekkingssessie

Ontdekkingssessie

Een coach inzetten doe je niet zomaar even. Dat vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal aan iemand vertellen is een grote stap, dat weet ik. Ben je geïnteresseerd in een personal coachingstraject? Dan maken we natuurlijk eerst vrijblijvend kennis met elkaar. 

We kijken naar wat je graag wilt bereiken in je leven en wat niet lukt- om wat voor reden dan ook. Je vertelt waar je coaching bij zoekt en samen zoeken we uit wat je belemmert. Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Waar voel je je prettig bij? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik oordeel niet en ik vul niets voor je in. Ik ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. We gaan in dit eerste gesprek op ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

Hoe verder?  

Na dit gesprek heb je een overzicht van jouw leven op dit moment. Vervolgens kunnen we een 1-op-1 coachingstraject plannen.  

Voor wie?

Voor iedereen die een coachingstraject (geen losse sessies) overweegt. Voor deze sessie van 1 uur betaal je € 53,- Het gesprek is kosteloos als je daarna een coachingstraject van 3 maanden boekt. Maak hieronder een afspraak. Ik ontmoet je graag!

    Naam *

    E-mail *

    Onderwerp *

    Telefoonnummer *

    Aanvraag of bericht *