Ontdekkingssessie

Kosteloze Ontdekkingssessie

Een coach inzetten doe je niet zomaar even. Dat vraagt om vertrouwen, veiligheid en vooral een persoonlijke klik. Je verhaal aan iemand vertellen is een grote stap. Het is geen teken van zwakte maar juist van kracht. Het levert je veel op. Ben je serieus geïnteresseerd in een personal coachingstraject van 3 maanden? Dan maken we eerst vrijblijvend kennis met elkaar. 

We kijken naar wat je graag wilt bereiken in je leven en wat niet lukt- om wat voor reden dan ook. Je vertelt waar je coaching bij zoekt en samen zoeken we uit wat je belemmert. Wie ben jij? Waar voel je je prettig bij? Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik oordeel niet en vul niets voor je in maar ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. 

We gaan op Ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

Hoe verder?  

Na dit gesprek heb je een overzicht van jouw leven op dit moment. Als we allebei een “ja” voelen, kunnen we vervolgens een 1-op-1 coachingstraject inplannen. De coachingsessies vinden naar wens plaats in mijn rustige praktijkruimte in Amersfoort, online of buiten in de natuur op de Soesterduinen of in het Eemkloosterpark (wandel/natuurcoaching).  

Voor wie?

Voor deze sessie van 1 uur betaal je € 50,- Het gesprek is kosteloos voor mensen die serieus aan de slag willen en daarvoor een coachingstraject van 3 maanden boeken. Het gesprek wordt dan verrekend met je coachingstraject.

Wil je liever een eenmalige coaching sessie zonder vervolgtraject, al dan niet voor HSP,  bekijk dan hier de mogelijkheden.