Gratis Ontdekkingssessie

Gratis Ontdekkingssessie als start van jouw coachingstraject

Een coach inzetten doe je niet zomaar even. Dat vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal aan iemand vertellen is een grote stap. En je maakt een belangrijke investering in je persoonlijke ontwikkeling. 

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject van 3 maanden? Dan maken we eerst rustig (en vrijblijvend) kennis met elkaar.

Wat… als alles mogelijk was?

We kijken in dit gesprek naar wat je graag wilt bereiken in je leven en wat niet lukt. Om wat voor reden dan ook. Je vertelt waar je coaching voor zoekt en samen zoeken we uit wat je belemmert. Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Waar voel je je prettig bij? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik oordeel niet en ik vul niets voor je in. 

Doorbraak

Ik ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. We gaan in dit eerste gesprek op ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

Hoe verder?  

Na dit gesprek heb je persoonlijk kennis kunnen maken met mij als coach en een overzicht van jouw leven op dit moment. Als de wederzijdse klik aanwezig is, kunnen we een coachingstraject plannen. Je hebt dan gedurende 3 maanden 2 coachingsessies per maand (1,5 uur per sessie), waarin je aan jouw coachingsdoel(en) werkt. Ik werk in opdracht van bedrijven (werkgever financiert het traject) en voor particulieren.

Voor wie?

Voor iedereen die serieus een coachingstraject van 3 maanden (geen losse of eenmalige sessies) overweegt. Deze Ontdekkingssessie bied ik je graag kosteloos en vrijblijvend aan*. Meld je hieronder aan. Tot ziens!

Ja, ik wil een Ontdekkingssessie!

  Naam *

  E-mail *

  Onderwerp *

  Telefoonnummer *

  Aanvraag of bericht *

  Welkom!

  *De afspraak zelf is niet vrijblijvend. Natuurlijk kan het voorkomen dat je verhinderd bent. Bel of mail dan alsjeblieft tijdig af. Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd worden (i.v.m. de exclusief voor jou gereserveerde tijd) gefactureerd.