Waar loopt mijn pad heen? Welk beroep past goed bij mij? Waarom voel ik me zo? Wat wil ik? Hoe verwerk ik… Moet ik doorgaan met mijn relatie?
Wat heb ik NU nodig? In welke levensfase zit ik?
Hoe ga ik om met mijn hoogsensitiviteit? 

 

Dagtraining Natuurcoaching 

Maak in één efficiënte dag kennis met de basis van Natuurcoaching. Als Natuurcoach gebruik je de natuur als bron van inzicht, heling en steun in het proces van jouw cliënt. Je cliënt vindt moeiteloos antwoord op zijn vragen in de natuur. Natuurcoaching gaat veel verder dan wandelcoaching. Buiten coachen is zeer effectief. In tijden van Corona heb je bovendien daarover geen zorgen.

Wat leer je?

Deze compacte training bestaat voor 75% uit doen en ervaren in de natuur en 25% uit theorie. Je oefent om spiegeling, synchroniciteit en natuursymbolen in te zetten om een antwoord en inzicht te vinden op de vraag van jouw cliënt. Na deze dag kun je direct met je cliënten de natuur in en de tools inzetten. Er is een terugkommoment na 1 maand om je ervaringen met het Natuurcoachen van je cliënten uit te wisselen. Je schrijft hiervoor 3 uitgevoerde cliënt casussen. Je ontvangt dan ook je deelname certificaat. Het terugkommoment is verplicht om de training goed af te ronden.

Vervolgtraining Natuurcoaching

Ben je na deze dagtraining geïnspireerd en wil je hierna verder gaan met het boeiende vak van Natuurcoaching? Dan kun je je inschrijven voor de vervolgtraining.

Hierbij leer je in één dag hoe en wanneer je ook de seizoenen en elementen in het coachproces in kunt zetten. Je schrijft weer 3 cliënt casussen en er is een terugkommoment na 1 maand. Ook dit terugkommoment is verplicht om de training goed af te ronden.

 

Voor wie?

Beide dagtrainingen zijn geschikt voor (aankomend) professioneel coaches, counselors, therapeuten en andere hulpverleners met coachingservaring. Met een open mind en hart die een nieuwe en efficiënte coachingstool willen toevoegen aan hun toolbox. N.b: dit is geen training om te leren coachen maar een specialisatie: de basis van personal coaching wordt bekend geacht.

Trainer, data & locatie

Chantal van Weezel is Natuurcoach en heeft 16 jaar professionele coaching en trainingservaring in haar eigen praktijk, waarvan 11 jaar natuurcoaching.

De training wordt ieder voorjaar en zomer gegeven. Eerstvolgende training: 16 mei van 10.00-16.00 uur rondom natuurgebied de Lange Duinen/Soesterduinen  (Verlengde Oude Utrechtseweg 2a, Soest) met terugkommoment: 13 juni van 10.00-12.00 uur.

Vervolgtraining (alleen te boeken als de basistraining is gevolgd): nog te bepalen

Ik werk in kleine, persoonlijke groepen. Er is plek voor min. 4 en max. 6 deelnemers, wacht dus niet te lang met je inschrijven om teleurstellingen te voorkomen.    laatste 4 plaatsen vrij

Investering

De training is incl. reader en certificaat. Neem zelf je lunch mee.
Ook zakelijk te volgen als deskundigheidsbevordering via je werkgever. Bekijk de tarieven.

chantal van weezel natuurcoach