Coachen in de natuur (voor professionals)

Waar loopt mijn pad heen? Welk beroep past goed bij mij? Waarom voel ik me zo? Hoe verwerk ik…
Wat heb ik NU nodig? In welke levensfase zit ik?
Hoe ga ik goed om met…  

 

Dagtraining Natuurcoaching 

Maak in één efficiënte dag kennis met de basis van Natuurcoaching. Als natuurcoach gebruik je de natuur als bron van inzicht, heling en steun in het proces van jouw cliënt. Natuurcoaching gaat veel verder dan wandelcoaching! Buiten coachen is zeer effectief. In tijden van Corona heb je bovendien daarover geen zorgen.

Wat leer je?

Deze compacte training bestaat voor 75% uit doen en ervaren in de natuur en 25% uit theorie. Je oefent om spiegeling, synchroniciteit en natuursymbolen in te zetten om een antwoord te vinden op de vraag van jouw cliënt. Na deze dag kun je direct met je cliënten de natuur in en de tools inzetten. Er is een terugkommoment na 1 maand om je ervaringen met het natuurcoachen van je cliënten uit te wisselen. Je schrijft hiervoor 3 uitgevoerde cliënt casussen. Je ontvangt dan ook je deelname certificaat. Het terugkommoment is verplicht om de training goed af te ronden.

Vervolgtraining Natuurcoaching

Ben je na deze dagtraining geïnspireerd en wil je hierna verder gaan met het boeiende vak van natuurcoaching? Dan kun je je inschrijven voor de vervolgtraining.

Hierbij leer je in één dag hoe en wanneer je ook de seizoenen en elementen in het coachproces in kunt zetten. Je schrijft weer 3 cliënt casussen en er is een terugkommoment na 1 maand. Ook dit terugkommoment is verplicht om de training goed af te ronden.

 

Voor wie?

Beide dagtrainingen zijn geschikt voor (aankomend) professioneel coaches, counselors, therapeuten en andere hulpverleners met coachingservaring.
Met een open mind en hart die een nieuwe en efficiënte coachingstool willen toevoegen aan hun toolbox. N.b: dit is geen training om te leren coachen maar een specialisatie: de basis van personal coaching wordt bekend geacht.

Trainer, data & locatie

Chantal van Weezel is Natuurcoach, Effortless Coach, weerbaarheidstrainer en Tera-Mai™ Reiki Master en heeft 16 jaar coaching en trainingservaring in haar eigen praktijk, waarvan 11 jaar natuurcoaching.

De eerstvolgende training is op 20 maart van 10.00-17.00 uur in natuurgebied de Lange Duinen/Soesterduinen in Soest met terugkommoment: 24 april van 10.00-12.00 uur.

Vervolgtraining (alleen te boeken als de basistraining op 20 maart of eerder is gevolgd): 5 juni van 10.00-17.00 uur met terugkommoment 3 juli van 10.00-12.00 uur.

Ik werk in kleine groepen. Er is plek voor min. 4 en max. 12 deelnemers, wacht dus niet te lang met je inschrijven om teleurstellingen te voorkomen.

Investering

De training is incl. reader en certificaat. Neem zelf je lunch mee. Early bird korting: € 25,- t/m 31 januari. Bekijk de tarieven.