Welke weg kies ik? Waarom voel ik me zo? Wat wil ik? Hoe verwerk ik…
Wat heb ik NU nodig? Welk beroep past goed bij mij? In welke levensfase zit ik?  

De natuur als bron van inzicht 

Kijken naar de natuur is kijken naar jezelf! Maak in één inspirerende dag kennis met de basis van Natuurcoaching. Als Natuurcoach gebruik je de natuur als bron van inzicht, heling en steun in het proces van jouw cliënt. Je cliënt vindt moeiteloos in de natuur antwoord op zijn coachvraag. Natuurcoaching gaat veel verder dan wandelcoaching. Buiten coachen is verrassend effectief en geeft nieuwe energie en perspectief.

Wat leer je?

Deze compacte training bestaat voor 75% uit doen en ervaren in de natuur en 25% uit theorie. Je oefent om spiegeling, metaforen, synchroniciteit en natuursymbolen in te zetten om een antwoord te vinden op de coachvraag van jouw cliënt. Na deze dag kun je direct met je cliënten de natuur in en de tools gebruiken. Er is een terugkommoment na 1 maand om je ervaring met Natuurcoaching uit te wisselen. Je schrijft hiervoor 3 uitgevoerde cliënt casussen. Het terugkommoment is verplicht om de training goed af te ronden. Je ontvangt dan ook je deelname certificaat.

Vervolgtraining Natuurcoaching

Ben je na deze dagtraining geïnspireerd en wil je hierna verder gaan met het boeiende vak van Natuurcoaching? Dan kun je je inschrijven voor de vervolgtraining.

Hierbij oefen je hoe en wanneer je ook de seizoenen en elementen in het coachproces in kunt zetten. Je schrijft weer 3 cliënt casussen en er is een terugkommoment na 1 maand. Ook dit terugkommoment is verplicht om de training goed af te ronden.

 

 

“Hele fijne balans tussen uitleg en oefening. Met weinig verwachtingen gestart, bijzonder verrast. En geweldige mensen ontmoet. Dat verbonden met de natuur zoveel te bieden heeft… een bodemloze schat!” Jacky, Effortless Coach/Mind Eye Power Practitioner, deelnemer training maart 2021

“Loslaten, vertrouwen, niet weten, “het komt”, zeer fijne manier van ‘werken’!” Eva, counselor/NLP/Integrative Medicine zorgprofessional, deelnemer training maart 2021

“Ik had geen verwachting, ging er blanco in, zeker een 10 waard!” Angelique, healer/reader, deelnemer training maart 2021

Meer ervaringen van deelnemers

Voor wie?

Beide dagtrainingen zijn geschikt voor professioneel coaches, counselors, therapeuten en andere hulpverleners met coachingservaring.  Let op: dit is geen training om te leren coachen maar een specialisatie training. Professionele kennis van en ervaring met de basis van personal coaching, waarop Natuurcoaching voortbouwt, is daarom vereist. Geef bij je aanmelding aan welke coachopleiding je hebt gevolgd.

Trainer, data & locatie

Chantal van Weezel is Natuurcoach en heeft 16 jaar professionele coaching en trainingservaring in haar eigen praktijk, waarvan 11 jaar natuurcoaching.

Trainingsdata 2021

  • 20 maart en evaluatie 24 april – afgerond
  • 16 mei en evaluatie 22 augustus – afgerond
  • 26 juni en evaluatie 24 juli – afgerond

Eerstvolgende training: voorjaar 2022 of op 1 aanvraag van min. 4 deelnemers / in company.

Locatie

Rondom natuurgebied de Lange Duinen/Soesterduinen  (Verlengde Oude Utrechtseweg 2a, Soest) of bij slecht weer het Eemkloosterbos in Amersfoort.

Ik werk in kleine, persoonlijke groepen zodat aandacht en diepgang gegarandeerd is. Er is plek voor min. 4 en max. 12 deelnemers.  

Investering

De training is incl. reader en certificaat. Neem zelf je lunch mee. Zakelijk te volgen als deskundigheidsbevordering via je werkgever of zelf gefinancierd als ZZP-er of particulier.

De training kan ook incompany worden aangeboden. Neem contact op voor een offerte op maat.

chantal van weezel natuurcoach