Coaching

Coaching in de natuur

Wij mensen zijn een onlosmakelijk onderdeel van de natuur.  Deze foto laat dat mooi zien.

Helaas zijn velen dit besef en hun verbinding met de natuur verloren. Dat is jammer, want daardoor mis je ook op een diep level de verbinding met jezelf. Coaching in de natuur geeft bewustwording. En een diepgaande verandering in jezelf en je leven. Je leert te kijken naar jezelf. Zonder oordeel. En jezelf te zien in de natuur.

De ‘winst’ daarvan is onbetaalbaar. Je vindt ontspanning, energie en inzicht in de natuur. De inzichten helpen om keuzes te maken en te leven zoals bij  jou past. Je leeft met meer energie, ontspanning en voldoening. Neem die eerste stap en ga met me mee de natuur in. In de natuur vind je jezelf terug. Jouw eigen natuur en authenticiteit. Ik loop graag een stuk met je mee om je daarbij te coachen. Ik vertel je graag over hoe een coachingstraject in de natuur eruit kan zien.

HSP-hoogsensitiviteit

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve mensen (HSP). Natuurlijk ben je ook welkom zonder HSP!

Balans in brein en zenuwstelsel

Ik coach op basis van de body/mind connectie. Je lichaam en je geest horen bij elkaar en beïnvloeden elkaar. Echt veranderen lukt pas vanuit ontspanning en een gevoel van veiligheid. Naast coaching help ik je daarom om wat vaker je “uitknop” te vinden en met stress om te gaan. En balans in je brein en zenuwstelsel te ontwikkelen via Hartcoherentie (ademhaling en ontspanning) en Mind Eye Power.

Wat levert een coachingstraject op?

Na het coachingstraject:

Ben je je bewuster van wie jij bent
Weet je waar je persoonlijke kwaliteiten liggen en wat jouw wensen zijn
Heb je zicht op wat jou belemmert en zijn deze blokkades weggenomen
Heb je meer zelfvertrouwen
Ervaar je meer rust, energie, zingeving en blijheid in je leven

Bewust leven

Doordat je bewuster leeft, kun je keuzes maken die passen bij wie jij bent en waar jij voldoening uithaalt in jouw leven.  Je leven is positief veranderd naar wat van nature bij jou past. In je coachinsgtraject heb je de stappen gezet die daarvoor nodig zijn.

© 2013-2024 Chantal van Weezel – Life Coaching & Training | Persoonlijke ontwikkeling & bewustwording op natuurlijke wijze | Tel. 06 28250800