Coaching

Life coaching

Mijn naam is Chantal van Weezel, vanaf 2005 professioneel coach/trainer voor jong en oud. Met 18 jaar professionele coaching & training ervaring kom ik snel tot de kern en heb ik ervaring met allerlei coachingsvragen. 

Mijn coaching zorgt voor diepgaande, échte, positieve verandering in jezelf en je leven. Zodat jij jouw authentieke pad kan lopen. En leeft met meer energie, ontspanning, weerbaarheid, zingeving en voldoening. Ik sta naast en achter je, 100%. Neem die eerste stap en ga met me mee de natuur in. Ik garandeer je: daar vind je ook jouw eigen natuur en dus authenticiteit.

HSP- hoogsensitiviteit

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve mensen (HSP). Natuurlijk ben je ook welkom zonder HSP. Daarnaast geef ik al jaren training in ‘natuurlijke vaardigheden’ zoals coachen in de natuur (voor professionals), Reiki (energiewerk) en Intuïtieve Ontwikkeling.

Balans in brein en zenuwstelsel

Ik coach op basis van de body/mind connectie. Je lichaam en je geest horen bij elkaar en beïnvloeden elkaar. Echt veranderen lukt pas vanuit ontspanning en een gevoel van veiligheid. Naast coaching help ik je daarom om wat vaker je “uitknop” te vinden en met stress om te gaan. En balans in je brein en zenuwstelsel te ontwikkelen via Hartcoherentie (ademhaling en ontspanning) en Mind Eye Power.

Wat levert een coach op?

Na afloop van jouw coachingstraject ben je bewuster van wie jij bent. Je weet waar je persoonlijke kwaliteiten liggen en wat jouw wensen zijn. Ook heb je zicht op wat jou belemmert en zijn die blokkades weggenomen. Je hebt meer zelfvertrouwen. Je ervaart meer innerlijke rust, energie, zingeving en inspiratie in je leven.

Bewust leven

Doordat je bewuster leeft, kun je keuzes maken die passen bij wie jij bent en waar jij voldoening uithaalt in jouw leven. Je durft daarin voor jezelf te kiezen. Je leven is positief veranderd naar wat van nature bij jou past, want je hebt in je coachinsgtraject de stappen gezet die daarvoor nodig zijn. Hoe?