chantal van weezel

Wandel- & Natuurcoaching

Als je moe bent, als je op een kruispunt in je leven staat, er veel speelt. Als je belangrijke keuzes moet maken. Als je antwoorden zoekt… Dan is de natuur een enorme bron van inzicht, heling en steun.  Ik coach je graag op de Soesterduinen. Of jouw favoriete natuurplek. Doe buiten nieuwe energie op. En breng beweging in wat vastzit.

HSP-Coaching

Heb je intense emoties? Denk je diep na (er is geen box…)? Hekel aan oppervlakkigheid? Valt je veel op? Sfeergevoelig? Kun je enorm genieten? Ben je creatief? Heb je vaak een vol hoofd? En is dit al zolang je je kunt herinneren? Dan ben je misschien hoogsensitief (HSP). Je ervaart de wereld anders dan 80% van de mensen. Maak er een talent van in plaats van een energielek!

Mind Eye Power  

Met Mind Eye Power breng je op een gemakkelijke manier diepgaande verandering in negatieve overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van nare gebeurtenissen. Ben je er klaar voor om je écht beter voelen? Zoek je rust en balans in hoofd, hart en lijf? Dan kunnen Mind Eye Power sessies je helpen.

reiki

Tera-Mai™ Reiki 1 cursus

Reiki is energiewerk. Een Reikibehandeling geeft ontspanning, energie en inzicht. Op 100% natuurlijke wijze! Leer het zelf in een cursus van 1 dag. Klein rustig groepje (max 4) of individueel. Inspirerende en groene cursuslocatie in het Eemklooster, Amersfoort.

Reikicursus Amersfoort

Tera-Mai™ Reiki 2 cursus

Werk met Tera Mai™ Reikisymbolen en universele symbolen op allerlei situaties in het verleden, heden en de toekomst. Versterk je intuïtief vermogen en fijnstoffelijke trilling. Krijg inzicht in jouw karmische lessen. Stuur helende energie op afstand en los van het ruimte-tijd continuüm. Omdat het kan!

 

Training Intuïtieve Ontwikkeling

Vind de guru in jezelf: jouw intuïtie als kompas in het leven. Praktische avondcursus in klein groepsverband. In het mooie Eemklooster in Amersfoort. Volop LIVE verbinding, uitwisseling en inspiratie.