chantal van weezel

Wandel- & Natuurcoaching

De natuur is een enorme bron van inzicht, heling en steun. Waar zoek jij een antwoord op? Ik coach je graag op de Soesterduinen of jouw favoriete natuurlocatie. Doe buiten nieuwe energie op. En breng beweging in wat vastzit.

Vragen kunnen gaan over alles wat er speelt in je privéleven of je werk. Losse sessies of korte coachtrajecten van 3 maanden.

cropped-cropped-chantalvanweezel-scaled-1.jpg

HSP-Coaching

Neem je veel waar? Heb je intense emoties? Sfeergevoelig? Denk je diep na (er is geen box…)? Kun je enorm genieten? Heb je niets met oppervlakkigheid? Vinden mensen je soms te ‘complex’? Ben je af en toe bekaf of overprikkeld (een vol hoofd)? En heb je dit al zolang je je kan herinneren? Gefeliciteerd! Je bent hoogsensitief (HSP). En ervaart de wereld compleet anders dan 80% van de mensen. Verander van perspectief. Maak er een talent van in plaats van een energielek. Je hebt snel meer inzicht en energie.

Mind Eye Power  

Zoek je rust en balans in je hoofd en lijf? Jouw ogen zijn de spiegel van je zenuwstelsel. Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van nare gebeurtenissen. We werken met 5 toegangspoorten tot het zelfregulerend en zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit zijn de ogen, je mindset, adem, hoofd-hart-buik alignment en het punt van inzicht.

reiki

Tera-Mai™ Reiki 1 cursus

Reiki is energiewerk. Een Reikibehandeling geeft ontspanning, energie en inzicht. Op 100% natuurlijke wijze! Leer het zelf in deze inspirerende dagcursus. Klein rustig groepje (max 4) of in een privé cursus. Mooie en unieke cursuslocatie in het bos. Eerstvolgende groepscursus: 23 januari.

Reikicursus Amersfoort

Tera-Mai™ Reiki 2 cursus

Werk met Tera Mai™ Reikisymbolen en universele symbolen op allerlei situaties. Versterk je intuïtief vermogen. Krijg inzicht in jouw karmische lessen. Stuur helende energie op afstand en los van het ruimte-tijd continuüm. Omdat het kan!

 

Training Intuïtieve Ontwikkeling

Vind de guru in jezelf: jouw intuïtie als kompas in het leven. Praktische avondcursus in klein groepsverband. In het mooie Eemklooster in Amersfoort. Volop LIVE verbinding, uitwisseling en inspiratie. Start 15 februari- schrijf je nu in!