chantal van weezel

Wandel- & Natuurcoaching

De natuur is een enorme bron van inzicht, heling en steun. Waar zoek jij een antwoord op? Ik coach je graag op de Soesterduinen of jouw favoriete natuurlocatie. Doe buiten nieuwe energie op. En breng beweging in wat vastzit.

Vragen kunnen gaan over alles wat jou bezighoudt, zowel privé als werk gerelateerd. Losse sessies of korte coachtrajecten van 3 maanden.

cropped-cropped-chantalvanweezel-scaled-1.jpg

HSP-Coaching

Neem je veel waar? Heb je intense emoties? Sfeergevoelig? Denk je diep na (er is geen box…)? Kun je enorm genieten? Heb je niets met oppervlakkigheid? Vinden mensen je soms te ‘complex’? Ben je af en toe bekaf of overprikkeld (een vol hoofd)? Gefeliciteerd! Je bent hoogsensitief (HSP). En ervaart de wereld compleet anders dan 80% van de mensen. Verander van perspectief. Maak er een talent van in plaats van een last. Ik coach je- je hebt snel meer inzicht en energie.

Mind Eye Power  

Zoek je rust en balans in je hoofd en lijf? Jouw ogen zijn de spiegel van je zenuwstelsel. Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van nare gebeurtenissen. We werken met 5 toegangspoorten tot het zelfregulerend en zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit zijn de ogen, je mindset, adem, hoofd-hart-buik alignment en het punt van inzicht.

https://www.chantalvanweezel.com/reikicursus/

Tera-Mai™ Reiki 1 cursus

Reiki geeft ontspanning, energie en inzicht. Leer het zelf in deze inspirerende dagcursus. Klein rustig groepje (max 4) of privé cursus. Mooie cursuslocatie in het bos.

Reikicursus Amersfoort

Tera-Mai™ Reiki 2 cursus

Werk met Reikisymbolen op allerlei situaties en stuur helende energie op afstand en onafhankelijk van plaats en tijd. Omdat het kan!

chantal van weezel intuitieve ontwikkeling

Intuïtieve Ontwikkeling

Vind de guru in jezelf: jouw intuïtie als kompas in het leven. Basiscursus in klein groepsverband in het Eemklooster in Amersfoort.