HSP-Coaching

Heb je intense emoties? Denk je diep na (er is geen box…)? Hekel aan oppervlakkigheid? Valt je veel op? Sfeergevoelig? Kun je enorm genieten? Ben je creatief? Heb je vaak een vol hoofd? En is dit al zolang je je kunt herinneren? Dan ben je misschien hoogsensitief (HSP). Je ervaart de wereld anders dan 80% van de mensen. Maak er een talent van in plaats van een energielek!

chantal van weezel

Wandel- & Natuurcoaching

Als je veel stress ervaart, als je op een kruispunt in je leven staat, er veel speelt. Als je belangrijke keuzes moet maken. Als je antwoorden zoekt… Dan is de natuur een enorme bron van inzicht, heling en steun. Ik coach je graag op de Soesterduinen. Of jouw favoriete natuurplek. Doe buiten nieuwe energie op. En breng beweging in wat vastzit.

Mind Eye Power Methode 

Mind Eye Powersessies geven diepgaande verandering in je brein en lichaam bij negatieve overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van nare gebeurtenissen. We werken met de 5 toegangspoorten tot het zelfregulerend en zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit zijn de ogen, mind set, adem, hoofd-hart-buik alignment en het punt van inzicht.

reiki

Reiki 1 cursus

Reiki is energiewerk/healing en verhoogt je energetische frequentie en bewustzijn. Een Reikibehandeling geeft ontspanning, energie en inzicht. Op 100% natuurlijke wijze! Leer het zelf in een cursus van 1 dag. Klein rustig groepje (max 4) of individueel. Inspirerende en groene cursuslocatie in het Eemklooster.

Reikicursus Amersfoort

Reiki 2 cursus

Werk met Tera Mai™ Reikisymbolen en universele symbolen op allerlei situaties in het verleden, heden en de toekomst. Versterk je intuïtief vermogen en fijnstoffelijke trilling. Krijg inzicht in jouw karmische lessen. Stuur helende energie op afstand en los van het ruimte-tijd continuüm.

 

Training Intuïtieve Ontwikkeling

Vind de guru in jezelf: jouw intuïtie als kompas in het leven. Praktische avondcursus in klein groepsverband. In het mooie Eemklooster in Amersfoort. Volop LIVE verbinding, uitwisseling en inspiratie.