Eemklooster, Amersfoort, praktijk locatie

Moeiteloze coaching

In onze complexe, snelle wereld, coach ik jou op basis van de body/mind connectie (holistisch) en de samenhang van het brein en zenuwstelsel (hartcoherentie en Mind Eye Power). Daarbij gebruik ik niet een vast “coaching format” maar pak ik uit mijn grote methodiekenrugzak en 17 jaar ervaring wat klopt voor jou. Mijn coaching is 100% maatwerk, effectief en niet te vergelijken met andere life coaches. Ik ben op mijn best in live coaching & training, dus face-to-face. Liefst buiten in de natuur en anders in mijn rustige praktijkruimte in het Eemklooster. Omdat ik door ervaring en intuïtie heel snel tot de kern kom, zijn 1 tot 6 coachingsessies voldoende.

Wat levert een coachingstraject op?

Na afloop van jouw coachingstraject ben je bewust(er) van wie jij bent. Bewust van waar je persoonlijke kwaliteiten liggen en wat jouw wensen zijn. Ook heb je zicht op wat jou belemmert  en zijn die belemmeringen weggenomen. Je hebt meer zelfvertrouwen. Je ervaart meer innerlijke rust, ruimte, energie, zingeving en inspiratie. Je bent in staat bewuster te leven en keuzes te maken die passen bij wie jij bent en waar jij voldoening uithaalt in jouw leven. En je durft daar ook voor te kiezen! Kortom: jouw leven is getransformeerd naar wat van nature bij jou past.