De prachtige tuin van het voormalig Eemklooster, Amersfoort, tevens de praktijklocatie

Moeiteloze coaching

Mijn coaching is gebaseerd op Effortless Coaching. Dit is een effectieve en vernieuwende vorm van ‘moeiteloze’ coaching. In onze complexe, snelle wereld, coach ik jou op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit neurofysiologie en kwantumfysica over hoe onze wereld en wij in elkaar zitten. Dat leg ik je graag uit!

Leef of overleef jij?

1. Je bent óf in een staat van verdediging/vlucht (stress) óf in een staat van ontspanning, overgave en groei. Deze staat is terug te vinden in zowel jouw lichaam als je geest. Zelfs tot op cel niveau. In de stress modus voel je je niet happy of voldaan en is transformatie/verandering niet mogelijk. In de staat van ontspanning, overgave en groei voel je daarentegen flow en voldoening in je leven.
2. Lichaam en geest (body & mind) zijn één en beïnvloeden elkaar voortdurend (holistisch)
3. Alles en iedereen in het universum is energetisch met elkaar verbonden (éénheid) en deze fijnstoffelijke energie stroomt en verandert voortdurend. Er is geen afscheiding, we zijn allemaal met elkaar verbonden op het diepste niveau. Concurrentie en strijd is dus niet nodig en creëert alleen stress en ellende. Er is voldoende. Overvloed voor iedereen! Hier tegenin gaan is onnatuurlijk en creëert blokkades.

We zullen dus niet alleen praten, waardoor het vaak een mentaal proces blijft maar het gehele lichaam erbij betrekken. Het is daarbij een prachtige setting om je coaching in de natuur te hebben!

Wat levert een coachingstraject op?

Na afloop van jouw coachingstraject heb je een goed beeld van wie je bent, waar je persoonlijke kwaliteiten liggen en wat jouw wensen zijn. Ook heb je zicht op wat jou belemmert  en hoe je die belemmeringen kunt overwinnen. Je hebt meer zelfvertrouwen en zelfkennis. Je ervaart meer innerlijke rust, ruimte, energie, zingeving en inspiratie. Je bent in staat bewuster te leven en keuzes te maken die passen bij wie jij bent, bij jouw wensen en waar jij voldoening uithaalt in je leven. Kortom: je leeft meer in een staat van ontspanning, overgave en groei.

Hoe we dat gaan we doen? Lees verder