“Alles mag er zijn- anders was het er niet”

 

Achtergrond  
Hallo, mijn naam is Chantal van Weezel. In 1999 ben ik afgestudeerd als HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH). Daarna volgde ik diverse innovatieve coaching en trainingsopleidingen. Ik ben gecertificeerd Natuurcoach, Effortless Coach, Mind Eye Power Practitioner, Rots & Water Weerbaarheidstrainer en Tera-Mai™ Reiki Master. In 2005 begon ik mijn eerste coaching en trainingspraktijk in Den Haag. Naast volwassenen coach ik ook kinderen. Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit maar ook zonder HSP ben je natuurlijk van harte welkom.

Wat beweegt mensen?
Mijn eigen weg (vanaf 1977) is een avontuurlijk, uitdagend pad van ‘ups en downs & everything in between’. Ik heb veel levenservaring wat ik meebreng in 16 jaar professionele coachingservaring. Ik was al jong geïnteresseerd in het leven zelf en wat mensen beweegt. Vanaf mijn achttiende verdiepte ik me, naast een hulpverleningsstudie, in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik hou van de natuur, de zee, wandelen en reizen en woonde daarom een paar jaar in Canada. Ook nu in Nederland vind je me vaak in de natuur. Mijn leven zie ik als een voortdurende ontwikkelingsweg. Niet altijd gemakkelijk, wel vaak vernieuwend en pionierend. Het leven zelf blijft mijn grootste leermeester.

Rust, warmte en vertrouwen 
In mijn coaching schep ik een sfeer van rust, warmte en vertrouwen. Alles mag er zijn- anders was het er niet! Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht en verandering van perspectief. Als coach ben ik empathisch en procesbegeleider, niet sturend. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken en hoe ver je wilt gaan. Ik bied je een veilige plek waar ik samen met jou tot de kern kom.


Dit is wat anderen zeggen over hun coachingstraject of training en wat het hen opleverde. Neem vandaag die eerste stap, stuur me een bericht en ik ontmoet je graag.