1 op 1 HSP-Coachingstraject op maat

Ben jij hoogsensitief? Of vermoed je dat? En loop je hierop vast? In dit individuele HSP-coachingstraject coach ik jou om je sensitiviteit te herkennen, accepteren en er positief mee om te gaan. Na het traject heb je meer energie, ontspanning en vreugde in jouw leven. Je sensitiviteit wordt in plaats van een last een kracht.


“Na afronding van het traject ben ik voor mijn gevoel een heel ander mens geworden.
Ik voel mij sterk, zeker en zie nu de voordelen in van HSP.”

Richard

lees meer ervaringen


Inhoud HSP-Coachingstraject 

  Wat gebeurt er fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch als je HSP bent?
  Hoe ga je om met prikkels, overprikkeling, vermoeidheid en intense emoties?
 Hoe blijf je bij jezelf en in je eigen energie?
Wat zijn de mooie dingen van sensitief zijn? Hoe maak je van HSP een kracht in je werk en privé leven?
✓ Het HSP-coachingstraject is holistisch. Lichaam en geest (mind) zijn een geheel en worden zo ingezet. Je lijf is de perfecte gids! We gaan daarom niet alleen praten maar ook doen, bewegen en voelen. Ik leer je een methode om je zenuwstelsel in de ‘relax & repair’-stand te zetten om overprikkeling te managen en uiteindelijk te voorkomen. Het traject is gegarandeerd op maat, in jouw tempo. En wat voor ‘soort’ HSP-er jij ook bent. Ik kijk vooral naar jouw unieke mens zijn en jouw coachingsvraag.

Wat levert het op?

 je kent jezelf en je HSP-eigenschap beter ✓ Je maakt hier een voordeel van  ✓ Je hebt meer energie, plezier en voldoening in je leven ✓ Je hebt meer zelfvertrouwen ✓ je kunt je beter ontspannen en opladen  ✓ je blijft goed bij jezelf ✓ en veel meer!

Wie coacht jou?  

Hallo, mijn naam is Chantal van Weezel (44), coach/trainer met 16 jaar professionele coaching ervaring. In 1997, toen ik studeerde, raadde mijn Amerikaanse t’ai chi trainer mij een nieuw Engels boek aan, van ene Elaine Aron. Zij schreef uitgebreid over ‘Highly Sensitive People’ (HSP). In Nederland was er toen nog niets over HSP bekend. Laat staan dat er HSP-Coaches waren, zoals nu. Ik herkende veel en kon een hoop plaatsen. Het vele waarnemen, mijn sterke intuïtie, rechtvaardigheidsgevoel, mijn creativiteit, sensitiviteit, intense emoties en  complexe, snelle denkvermogen. En ook altijd het (soms eenzame) gevoel ‘anders’ dan anderen te zijn. De eerste jaren wilde ik er niets van weten. Ik wilde geen ‘label’. Ik wist nog niet dat je ook zonder label HSP kunt zijn- het is gewoon wat het is. Natuurlijk ben je meer dan HSP… dus die angst viel weg. Met vallen (meerdere burn-outs) en opstaan heb ik in de loop der jaren van mijn hoogsensitiviteit in mijn leven en werk een talent gemaakt. Ik ben naast een goed opgeleid en ervaren coach/trainer dus een HSP ‘ervaringsdeskundige’. En kan me voorstellen waar je tegenaan kunt lopen. Ik coach je graag op jouw unieke pad.

Vrijblijvend kennismaken

Voordat je je coachingstraject begint maken we eerst rustig kennis met elkaar. En kijken we of er een klik is. Je kunt daarvoor de vrijblijvende Ontdekkingsessie boeken. Na dit gesprek beslis je of je een HSP-coachingstraject start.

Waar gaan we coachen? 

Kies wat bij jou past: wandel en natuurcoaching, binnen in mijn rustige praktijk in het Eemklooster of via beeldbellen.